Rochelle Rosenberg

Jag älskar att uttrycka livet i färger, stämningar och mode. Alla de vackra sakerna som fångar min uppmärksamhet skapar ett stort genomslag i allt mitt arbete. Och det är här som min kreativitet föder. Oavsett om det är ett foto eller en form av konst, kommer det definitivt att berätta en historia om hur jag förstår saker omkring mig. Och jag älskar att dela dem med dig. Har du funderingar på att anlita mig, skicka mig gärna ett mail!

Människor
Varje bild tas med en bit av min själ. Jag uttrycker mina känslor i alla människors ansikten som jag ser livet. Jag vill fånga ögonblicken och avslöja karaktärerna genom mina linser. I varje rörelse och i varje framställning -struktur ligger ett dolt budskap om vem den verkliga personen är! Klicka för att se mer!
Click to See More
Macro Bilder
I vår miljö ser vi ofta saker som är enorma och ofta utsatta. Vi är mest upptagna med att se onödiga saker och vi saknar de små, små detaljerna som skulle ge oss en djup inlärning och tillväxt. Så jag delar med dig av de nära bilderna som ger mig en relation till naturen. En anslutning antar jag, vilket speglar skönheten i detaljerna och precisionen i färger, former och dess attraktiva karisma som vi saknar. Klicka för att se mer!
Click To see More
Bröllop Kollage
"Att vara djupt älskad ger dig styrka, medan att älska tillbaka djupt ger dig mod."
Plats och Byggnader
Fotografier av byggnader är mycket viktiga för att se hur en stad, ett samhälle eller ett land hade vuxit genom åren. Byggnader talar ofta om platsens historia. Det är som ett tyst språk som kan kommunicera genom många generationer. Vi ser många vackra konstruktionsdesigner och historiska byggnader. Och jag delar med mig av det mesta jag ser. Klicka för att se mer
MINA UPPDRAG
Här är de grafiska bilder jag har skapat åt mina uppdragsgivare. Det är så spännande och roligt att fotografera reklambilder, skriva texter för sociala medier eller hemsidor. Kanske göra visitkort, meny eller andra sorter av grafiska arbeten. Det är intressant med alla dessa jobb. Du är välkommen att fråga mig om du vill att jag ska anpassa en åt dig.
UTSTÄLLNINGAR
Här kommer alla evenemang som jag kurerar och håller. Konstutställningar där jag hjälper andra konstnärer att komma fram till konstlivet. Oavsett om man är erfaren eller nybörjare så tycker jag om att ha andra med mig till topp. Här kommer även evenemang där jag själv ställer ut mina egna konstverk.
Back to Top